Wil Boessen: ‘Altijd spannend om tegen Oss te spelen’

Gepubliceerd: Donderdag 17 januari 2019 20:28

Wil Boessen: ‘Altijd spannend om tegen Oss te spelen’

DEN BOSCH - Vrijdagavond staat de derby’s der derby’s weer op het programma: FC Den Bosch – TOP Oss. Trainers Wil Boessen (FC Den Bosch) en Klaas Wels (TOP) blikken vooruit: “Het is altijd spannend om tegen Oss te spelen.”

“Sowieso door de rivaliteit van de supporters”, zegt Boessen. “Ik hoop dat het in de hand blijft. Beide clubs hebben er niets aan dat er ongeregeldheden komen.” Klaas Wels van TOP is blij dat uitsupporters gewoon weer welkom zijn: “We worden ondersteund door een vol uitvak. De steun en sfeer zegt voldoende.”

Beide ploegen presenteerden onlangs nieuwe spelers. Bij TOP trainde Olivier Rommens, broer van TOP-speler Philippe Rommens, voor het eerst mee. “Hij moet wennen aan de speelwijze, maar hij doet dat prima. Als het nodig is, zal hij gaan invallen”, vertelt Wels.

Bij FC Den Bosch tekende Vincent Vermeij afgelopen dinsdag een contract voor een halfjaar. Of Boessen zijn nieuwste aanwinst opstelt, weet hij nog niet. Vermeij heeft bij de Bosschenaren nog niet heeft meegetraind, én vandaag is hij vader geworden van een dochter. “Morgen kijken we hoe de nachtrust is geweest”, zegt Boessen.

Deel deze pagina: