Vughtse Wouter van der Steen op zijn plek bij FC Den Bosch

Gepubliceerd: Donderdag 23 augustus 2018 16:52

Vughtse Wouter van der Steen op zijn plek bij FC Den Bosch

DEN BOSCH - FC Den Bosch haalde de afgelopen tijd een karrenvracht aan nieuwe spelers, mede doordat de club een nieuwe eigenaar heeft. Een van die namen is Wouter van der Steen uit Vught.

FC Den Bosch heeft een nieuwe eigenaar en zoals het gaat in de voetballerij komen er dan veel nieuwe spelers. De club trok bijvoorbeeld een spits uit Estland, twee Argentijnen, een Oostenrijker en een Italiaan aan. Maar ook een doelman uit ‘gewoon’ Vught. Wouter van der Steen kwam transfervrij over van SC Heerenveen en het bevalt hem dichtbij huis. "Het is een leuke groep, leuke club met een goed niveau. Het bevalt me zeker goed", aldus de doelman. Hij zou op de fiets naar De Vliert kunnen. "Maar de auto is toch handiger", lacht hij.

Vorige week stond Van der Steen direct onder de lat van FC Den Bosch. En dat liep goed af, want er werd met 1-2 gewonnen bij FC Volendam. "In het begin was het even wennen, het was weer even geleden. Maar uiteindelijk hebben we het daar gewoon heel goed gedaan", stelt de doelman. Vrijdag is de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. En het is meteen een derby. RKC Waalwijk komt op bezoek. "Net als wij een club waar veel spelers zijn gehaald. Maar wij moeten daar zeker van kunnen winnen."Deel deze pagina: