Voorterrein JBZ wordt rookvrij

Gepubliceerd: Woensdag 16 mei 2018 10:51

Voorterrein JBZ wordt rookvrij

DEN BOSCH - Het voorterrein van het Jeroen Bosch ziekenhuis wordt rookvrij en ziekenhuispersoneel mag vanaf woensdag meedenken over hoe het ziekenhuis het best rookvrij gemaakt kan worden. 

Alle medewerkers van het JBZ krijgen een enquête toegestuurd waarin naar hun ideeën wordt gevraagd over een rookvrij ziekenhuis. Ook over de uitwerking van de plannen mag het personeel meedenken.


Ambassadeur van de landelijke campagne 'Op weg naar een rookvrij generatie' en lid van de werkgroep JBZ rookvrij'.
We vragen aan iedereen of ze willen meedenken hoe we ons terrein rookvrij kunnen maken. Je kunt natuurlijk zeggen 'morgen mag hier niet meer gerookt worden', maar zo werkt het natuurlijk niet, zegt gynaecoloog Jacques Dirken. Dirken is
Met behulp van cursussen wil het JBZ de mensen ondersteunen bij het stoppen van roken.

Ook vinden er werkzaamheden plaats aan het voorplein van het ziekenhuis. Er worden palen in de grond geschroeid om de entree naar de parkeergarage aan te kunnen leggen.

Naast het hoofdgebouw is een bouwterrein ingericht en vandaag worden er bouwhekken geplaatst aan de rechterzijde van de hoofdingang.

De fietsenbeugels links naast de entree zijn weggehaald. Ter hoogte van de ingang van de Tolbrug Specialistisch Revalidatie zijn nieuwe plekken gemaakt om fietsen te plaatsen.

Deel deze pagina: