Voetbalclub Wilhelmina viert het 11x11 jarig bestaan

Gepubliceerd: Woensdag 05 september 2018 07:27

Voetbalclub Wilhelmina viert het 11x11 jarig bestaan

DEN BOSCH – Een 11x11 jarig bestaan, elf leden die vijftig jaar lid zijn en nog eens zes leden die zestig jaar bij de club zijn. Dit alles is voor Voetbalclub Wilhelmina reden om op zaterdag 15 september het 121 jarig jubileum te vieren.

‘Voor een echte Oeteldonker is een 121-jarig jubileum natuurlijk veel leuker om te vieren’, vertelt organisator Ad van der Geld. ‘We willen dat het een grote Wilhelmina-reünie wordt.’

Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een voetbalwedstrijd van Oeteldonk (spelend in rood-wit-geel) tegen een team van RKVV Wilhelmina (in geel-zwart). Ad: ‘De wedstrijd krijgt extra sfeer door een optreden van CV de Postkwakers.’

Ook wordt teruggeblikt op het 121-jarig bestaan van de club. Hiervoor zijn vlogs opgenomen op markante plaatsen in Den Bosch die van belang zijn voor de historie van RKVV Wilhelmina. ‘De vlogs zijn op elf locaties opgenomen, zoals op de Parade waar het voetbal in Den Bosch ooit is begonnen’, vertelt Ad.

Verder worden de jubilarissen die 50 en 60 jaar lid zijn gehuldigd en is er een speciaal jubileumlied. Alle festiviteiten op zaterdag 15 september worden afgesloten met een jubileumfeest “voor iedereen die Wilhelmina een warm hart toedraagt.”

Deel deze pagina: