Toch overdekte schaatsbaan Bosch Winterparadijs

Gepubliceerd: Donderdag 29 november 2018 19:37

Toch overdekte schaatsbaan Bosch Winterparadijs

DEN BOSCH – Er komt toch een overdekte schaatsbaan op het Bosch’ Winterparadijs en de opening van het feest wordt op 8 december verricht door The Voice Senior winnaar Jimi Bellmartin. Dat blijkt uit de laatste versie van de plannen van de organisatie.

Verder is er veel aandacht voor goede doelen. All You need Is Love heeft de komst naar de Parade gekoppeld aan de stichting ‘Het Vergeten Kind.’ Verder gaat het Koning Willem I College op 21 december actievoeren voor Serious Request.

De kerstballen die in de kerstboom op de Parade en op Markt gehangen kunnen worden moeten ook gekocht worden. De opbrengst komt ten goede aan een landelijk en lokaal fonds wat zich inzet om kinderen te voorzien van muziekinstrumenten.

De kosten van rond de 40.000 euro worden gedeeld door de gemeente die 30.000 euro bijdraagt en de andere organiserende partners als Hartje ‘s-Hertogenbosch, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Den Bosch en het Hoteloverleg. Ook de horeca aan de Parade doet een bijdrage en zij nemen ook de horeca voor hun rekening.

De openingstijden zijn vanaf 8 december tot en met 6 januari iedere dag van 11.00 u in de ochtend tot 21.00 uur in de avond. Alleen op de feestdagen wordt om 17.00 uur al gestopt.

Deel deze pagina: