Tim Knol en cultuurminister Van Engelshoven in TLKSHW Boulevard

Gepubliceerd: Maandag 09 juli 2018 14:08

Tim Knol en cultuurminister Van Engelshoven in TLKSHW Boulevard

DEN BOSCH - Tijdens theaterfestival Boulevard komen onder meer muzikant Tim Knol en cultuurminister Ingrid van Engelshoven naar de TLKSHW in café de Keulse Kar. Het is het vijfde jaar dat Martijn van der Zande deze show organiseert. De NOS-verslaggever ontvangt vier avonden gasten, muzikanten en columnisten.

Ook schuift iedere avond een andere tafeldame of -heer aan om mee te presenteren. Dit jaar zijn dat Ghislaine Plag, Mieke van der Weij, Roos Mogrré en Frits Spits. De TLKSHW wordt iedere avond door impro-cabaretgroep Flunknarf afgesloten. Zij maken een rap op basis van wat er in de show gezegd en gebeurd is.

Naast Van Engelshoven is ook Pieter Derks een avond te gast. Verder komen Viktorien van Hulst en burgemeester Jack Mikkers een avond naar de TLKSHW. Zoals ieder jaar spelen verschillende muzikanten een aantal liedjes. Op de eerste avond is het de beurt aan Tim Knol. Op de andere avonden komen onder andere Eva Willems en Ramon Chatrer liedjes zingen. Zij studeren allebei aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook Roos Blufpand komt de TLKSHW muzikaal verwennen. Zij werkt op dit moment aan haar derde album.

Columns
Het is inmiddels traditie dat Lucas de Waard en Mijke Pol een avond langskomen om een column voor te lezen. Voor het vijfde jaar op rij zijn zij allebei van de partij. De andere twee columnisten zijn Teddy Tops en Bart Gotink.

Ook komen gasten langs die met hun voorstelling op de Boulevard staan. Dit jaar zijn dat regisseur Johan Simons en actrice Elsie de Brauw. Zij vertellen over hun voorstelling 'Verboden gebied: vrouw in niemandsland'. Ook Kirsten van Teijn, Minou Bosua en Guilherme Miotto komen iets vertellen over hun optreden tijdens het theaterfestival.

Dit jaar zijn de TLKSHWs op vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus. Het begint om 23.00 uur een duurt ongeveer een uur.

Deel deze pagina: