Tiental FC Den Bosch sleept punt uit het vuur

Gepubliceerd: Vrijdag 31 augustus 2018 22:09

Tiental FC Den Bosch sleept punt uit het vuur

DEN BOSCH - FC Den Bosch heeft vanavond één punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax: 1-1. De Bosschenaren speelden de complete tweede helft met slechts tien man nadat Bouyaghlafen vlak voor rust met twee keer geel van het veld moest.

De wedstrijd begon positief voor FC Den Bosch. In de zesde minuut strafte Stefano Beltrame een fout in de Amsterdamse verdediging koeltjes af: 1-0. Na een klein half uur leek het 2-0 te worden maar de goal van Sven Blummel werd afgekeurd wegens buitenspel. Opnieuw Beltrame kreeg daarna een levensgrote kans maar hij slaagde er niet in te scoren.

Scheidsrechter Mulder maakte zich niet echt populair bij het Bossche publiek toen hij Bouyaghlafen met zijn tweede geel van het veld stuurde. Mulder deelde uiteindelijk maar liefst tien gele kaarten uit tijdens de wedstrijd.

In de tweede helft kreeg het tiental van FC Den Bosch het een stuk lastiger tegen Jong Ajax, dat stevig begon aan te dringen. Een kwartier voor tijd viel de 1-1 via Ekkelenkamp maar verdere schade voor FC Den Bosch bleef daarna uit.

Deel deze pagina: