Terugblikken op 2018 in het jaaroverzicht van het Dtv Nieuws

Gepubliceerd: Maandag 31 december 2018 12:17

Terugblikken op 2018 in het jaaroverzicht van het Dtv Nieuws

DEN BOSCH – Het jaar 2018 is bijna voorbij en daarom zet Dtv Den Bosch de belangrijkste gebeurtenissen nog een keer op een rijtje.

Het Openbaar Ministerie probeert een journalist af te luisteren in het onderzoek naar het burgemeesterslek in Den Bosch. “Dat is een enorme schending van een aantal afspraken die wij als democratie met elkaar hebben afgesproken. Van journalisten hoor je af te blijven”, zegt Advocaat Esther Vroegh hierover.

FC Den Bosch vindt een nieuwe eigenaar en draait weer mee in de top van de eerste divisie en Rosmalen krijgt naar jaren eindelijk een nieuw centrum. Voorzitter van centrummanagement Rosmalen John Sars zegt hierover: “Het werd hoog tijd. We hebben er lang op gewacht maar het resultaat mag er zijn. Maar een centrum is altijd ontwikkeling. Er is zeker nog ruimte voor ondernemers om hier een bedrijf te starten.”

Verkiezingen
Er waren verkiezingen in Den Bosch en gezien het aantal partijen – 17- was er genoeg keuze voor de inwoners van de gemeente. Fractievoorzitter van de Bossche Groenen Judith Hendrickx blikt terug op de winst die ze boekte met haar partij en spreekt haar verbazing uit over het feit dat ze niet is uitgenodigd aan de onderhandelingstafel. Ook oud-wethouder Paul Kagie (Leefbaar ‘s-Hertogenbosch) blikt terug op de verkiezingen. Dit en nog heel veel meer is te zien in het Dtv Nieuws Jaaroverzicht 2018.


Deel deze pagina: