Spanjaard en Fin erbij voor FC Den Bosch

Gepubliceerd: Vrijdag 31 augustus 2018 23:42

Spanjaard en Fin erbij voor FC Den Bosch

DEN BOSCH - De internationale selectie van FC Den Bosch is op de laatste dag van de transferperiode aangevuld met nog twee nationaliteiten: een Spaanse aanvaller en een Finse verdediger.

Iker Hernández is een 24-jarige centrumspits die overkomt van Burgos FC. In 37 duels scoorde hij vijf keer voor die club. Eerder kwam hij uit voor de tweede elftallen van Real Sociedad en Athletic Club (Bilbao) en voor FC Barakaldo. Hernández heeft getekend voor twee seizoenen.

Leo Väisänen is een 21-jarige centrale verdediger die vorig seizoen speelde voor RoPS. Daarvoor kwam hij uit voor HJK Helsinki en Pallokerho-35. Väisänen speelt ook voor het nationale elftal van Finland Onder 21. Hij heeft in Den Bosch getekend tot en met de zomer van 2021.

Directeur Paul van der Kraan over de twee versterkingen: “Het is mooi dat we vlak voor het sluiten van de transferperiode nog twee spelers hebben kunnen aantrekken. Beide spelers zijn talentvol en hebben bij verschillende nationale jeugdteams bewezen over kwaliteiten te beschikken. Met de komst van Leo en Iker hebben we de selectie van FC Den Bosch rond.”

Deel deze pagina: