Rosmalense in finale van Miljoenenjacht en wint 188.000 euro

Gepubliceerd: Zondag 10 maart 2019 21:44

Rosmalense in finale van Miljoenenjacht en wint 188.000 euro

ROSMALEN – Ingrid uit Rosmalen won zondagavond 188.000 euro bij het televisieprogramma Miljoenenjacht. Ze liet medespelers uit haar dorp en uit Helmond en Geertruidenberg achter zich in de finale van het spel.

Met 49 andere inwoners van Rosmalen speelde ze zondagavond mee in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Met nog 450 anderen maakte deze groep kans om als miljonair de studio te verlaten.

Ingrid mocht uiteindelijk plaatsnemen aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers één voor één te openen, kon ze een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Uiteindelijk ging ze met 188.000 euro naar huis nadat ze eerst zowel lage als hoge bedragen wegspeelde. Een eerste en tweede bod van de bank, respectievelijk 46.000 en 78.000 euro, nam ze niet aan. In de laatste ronde accepteerde ze de 188.000 euro van de bank. Later bleek in haar eigen koffer het bedrag van 750.000 euro te zitten.

Dubbel in de prijzen
Bijzonder in deze uitzending was dat Ingrid in de eerste ronde tot twee keer toe mocht gaan staan, omdat ze het dichtste bij het juiste antwoord op een schattingsvraag zat en vervolgens ook nog het juiste antwoord gaf op een vraag. Dat gebeurde niet eerder in de geschiedenis van het programma. Toen Ingrid haar naam voor de tweede keer hoorde – en ze dus al verzekerd was van een plek aan de desk in de volgende ronde - koos ze voor een koffer waar een home sound system in bleek te zitten. Ingrid ging dus óók met deze prijs naar huis.

Deel deze pagina: