Project BOEL zoekt een groot winkelpand in centrum van de stad

Gepubliceerd: Vrijdag 05 oktober 2018 07:06

Project BOEL zoekt een groot winkelpand in centrum van de stad

DEN BOSCH – Sociaal ondernemers Monique Bredeveld en Lonneke Voets zijn op zoek naar een betaalbare shop- en expositieruimte in het centrum van Den Bosch. Met het project BOEL willen ze daarmee kunstenaars een eigen plek geven.

“Het concept staat inmiddels als een huis en wordt omarmd door veel creatieve ondernemers die bij ons een plek willen huren. Het enige wat we nog niet hebben is een fysiek huis. We zijn naarstig op zoek naar een winkelpand in het Bossche centrum waar we BOEL kunnen realiseren” zo betogen Monique en Lonneke. De dames willen bij voorkeur een plek waar minimaal 400 vierkante meter ruimte is.

“Buitengebieden als de Tramkade lenen zich hier niet echt voor. We willen graag een aanvulling zijn op en samenwerken met andere winkels en galerieën. Samen sta je tenslotte sterker”, aldus Lonneke.

Omdat er nu nog geen huis is maar iedereen erg enthousiast is gaan de ondernemers toch al een dag lang voorproeven. “We hebben besloten om ‘live’ te gaan met BOEL Bazaar in Podium Azijnfabriek op zondag 7 oktober. Met de bazaar willen we inwoners alvast kennis laten maken met de BOEL-ondernemers en hun unieke creaties.”

Er is zondag van alles te zien vanaf 11 uur in de ochtend is er schilder- en viltkunst, fotografie, design, vintage, brocante, muziek, persoonlijke verzorging en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. BOEL Bazaar duurt tot 18 uur en de toegang is gratis.


Deel deze pagina: