Politie zoekt carnavalsinbreker Den Bosch

Gepubliceerd: Maandag 13 november 2017 20:37

Politie zoekt carnavalsinbreker Den Bosch

DEN BOSCH – De politie is nog op zoek naar de inbreker die in de ochtend van 27 februari, tijdens carnaval, bij  café De Saeck in Den Bosch in brak en er met mogelijk duizenden euro’s vandoor ging. Dat blijkt uit een uitzending van Bureau Brabant.

Bewakingsbeelden laten zien dat de inbreker in de vroege ochtend bij het café aankwam. Een paar uur daarvoor werd er nog uitgebreid carnaval gevierd. De man checkt of er nog mensen binnen zijn, loopt weg en keert een paar minuten later terug met handschoenen aan en lange staaf in zijn handen. Hij forceert de deur, gaat naar binnen, vindt de kluis en gaat er op een fiets mee vandoor.

Een half uur later keert de man terug met een grijze rugzak. Zonder moeite komt de man weer binnen en loopt hij enkele minuten later met een tas vol spullen naar buiten.

De politie is op zoek naar getuiten die de man hebben zien fietsen of lopen in de ochtend van 27 februari in de buurt van de Parade of de Torenstraat. Op de camerabeelden is te zien dat de man bij zijn tweede entree een bordeaux rode pet op heeft, een roze jack en zwarte broek draagt en een grijze rugtas bij zich heeft.

Deel deze pagina: