Oost-tribune FC Den Bosch op 9 november weer open

Gepubliceerd: Vrijdag 12 oktober 2018 09:25

Oost-tribune FC Den Bosch op 9 november weer open

DEN BOSCH - De oost-tribune van FC Den Bosch gaat op 9 november weer open. Dat heeft de gemeente bekendgemaakt. Alle werkzaamheden binnen en buiten het stadion moeten tegen die tijd klaar zijn.

De afgelopen maanden is gewerkt om de tribune op te knappen. “De bouwkundige gebreken zijn hersteld. Aan de achterzijde is een deel van het terrein nu geasfalteerd. Daarnaast is een duidelijke afscheiding tussen de uit- en thuissupporters geplaatst. Hierdoor wordt de in- en uitgang voor supporters veiliger. Het hekwerk was niet meer goed en wordt deels vervangen”, laat de gemeente weten.

De gemeente plaatst nieuwe tourniquets. Dit wordt de ingang voor de supporters.

Nieuwe hekken
Ook binnen het stadion wordt gewerkt. “Verschillende trapopgangen worden gelijk gemaakt. Op de tribune wordt een nieuwe opgang gemaakt. FC Den Bosch heeft diverse aanpassingen gedaan aan de hekken in het stadion. Zo is het hoge hekwerk aan de veldzijde vervangen door een lagere variant”, laat de gemeente weten.

Met een hek ook een afscheiding geplaatst tussen de vakken M4 en M5. Hierdoor ontstaan twee vakken met ieder een eigen in- uitgang. Verder is het dak gerepareerd en worden nieuwe cateringpunten en toiletten geplaatst.

LEES OOK
- Oosttribune FC Den Bosch mag open onder strikte voorwaarden

Deel deze pagina: