Oeteldonker Mari van Iersel is overleden

Gepubliceerd: Zondag 09 december 2018 11:44

Oeteldonker Mari van Iersel is overleden

DEN BOSCH – Bekende Oeteldonker Mari van Iersel is overleden. Hij nam zelf zaterdagavond afscheid van iedereen in een facebookbericht.

“Sterven is ook onderdeel van het leven”. Mijn avond is gekomen. Vaarwel lieve familie vrienden en kennissen.” Met die woorden nam van Iersel afscheid van iedereen.

Op d'n Elfde van d'n Elfde was Van Iersel met hulp van Wensambulance Brabant nog één keer op de Parade om de start van het carnavalsseizoen mee te maken. “Er zijn weinig mensen die dit hebben meegemaakt op deze manier. Het is prachtig om, liggend op een brancard, met het zonnetje boven je en aanzicht op de Sint Jan, het carnvalsseizoen te starten", zei hij.

Van Iersel heeft altijd veel vrijwilligerswerk gedaan in Oeteldonk. In augustus van dit jaar kreeg hij te horen dat hij terminaal ziek is en daardoor niet lang meer leeft. Samen met onder meer zijn vrouw en dochter kon hij onder begeleiding van medewerkers van de WensAmbulance bij de opening van het feest zijn waar hij zo van houdt. “Ik vond het mooi als ik nog een keer d'n Elfde van d'n Elfde mee kon maken.”

Deel deze pagina: