Nieuwe spits Vincent Vermeij wil ‘vlammen’ bij FC Den Bosch

Gepubliceerd: Dinsdag 15 januari 2019 17:38

Nieuwe spits Vincent Vermeij wil ‘vlammen’ bij FC Den Bosch

DEN BOSCH - Het verhaal ging al een tijdje rond, nu is het dan officieel: Vincent Vermeij komt op huurbasis naar FC Den Bosch. De spits, die van eredivisionist Heracles komt, tekende dinsdag een contract voor een halfjaar, met optie tot koop na die periode.

Voor Vermeij voelt de overstap naar Keuken Kampioen Divisie-club FC Den Bosch niet als een stapje terug: “Elke voetballer wil hoogste niveau halen. Maar op dit moment is het belangrijk om te gaan spelen. En ik acht die kans hier groot voor mezelf. Hier is het knokken om prijzen en dat brengt goede sfeer met zich mee. FC Den Bosch heeft een goede periode gehad die we nu kunnen we doortrekken. Ik hoop daarin belangrijk te zijn.”

Bij Heracles kwam Vermeij aan spelen niet meer toe. “In Almelo had ik meer van mezelf willen laten zien. Op die kans wacht je de hele tijd. Met deze stap is het over bij Heracles. En voor de rest van het seizoen ga ik vlammen”, zegt de kersverse spits.

Langer dan een half jaar?
Vermeij is blij dat in zijn contract de optie tot koop staat. Of hij blijft bij de Bosschenaren, weet hij nog niet. “Dat is voor nu heel moeilijk om te zeggen. Ik vind het super dat zo’n optie erin staat. De komende maanden zullen uitwijzen of ik hier op m’n plek ben. Den Bosch is heel mooi, dus dat zal wel goed komen. De komende tijd ga ik het wel zien”, vertelt Vermeij.

Deel deze pagina: