New Heroes op karakter voorbij Dutch Windmills

Gepubliceerd: Dinsdag 12 maart 2019 21:52

New Heroes op karakter voorbij Dutch Windmills

DEN BOSCH - Na twee opeenvolgende nederlagen weet New Heroes weer wat winnen is. De Bossche basketballers versloegen in Maaspoort Sports and Events het Dordtse Dutch Windmills met 74-69.

Door Edwin Smolders

New Heroes kende lange tijd veel moeite met Dutch Windmills. Dit had deels met het spel van de gasten uit Dordrecht te maken, maar vooral ook met het ongelukkige spel van Den Bosch in de eerste drie kwarten.

Dutch Windmills mocht na een kleine run in het tweede kwart met een 29-35 voorsprong gaan rusten. Dat verschil was na dertig minuten basketbal opgelopen tot negen punten, 42-51.

Den Bosch kwam op karakter terug in het laatste kwart en wist mede dankzij twee onsportieve fouten van de Dordtenaren weer op voorsprong te komen. Dutch Windmills bleef echter bij en stond op één minuut van het einde op een 67-69 voorsprong. Op 40 seconden van het einde bracht Keshun Sherill New Heroes met een driepunter weer op voorsprong. Een voorsprong die daarna vanaf de vrije-worp lijn werd veiliggesteld tot een 74-69 overwinning.

Deel deze pagina: