Meepraten over oplossingen voor verkeersproblemen op de A2 Deil-Vught

Gepubliceerd: Zaterdag 09 maart 2019 10:10

Meepraten over oplossingen voor verkeersproblemen op de A2 Deil-Vught

DEN BOSCH – Meepraten over een betere doorstroming van het verkeer op de A2 tussen Deil en Vught kan op donderdag 14 maart in het bestuurscentrum in Den Bosch. De slechte doorstroming zorgt voor een onveilige verkeerssituatie. Het Rijk zoekt naar een structurele oplossing hiervoor maar het duurt nog zeker tot 2026 voordat weggebruikers daar iets van merken.

Over die structurele oplossing kunnen bewoners, bedrijven, overheden en andere betrokkenen meedenken tijdens een bijeenkomst op 14 maart. Tegelijkertijd met de bijeenkomst is er een informatiemarkt waar het gaat over de maatregelen voor korte termijn.

Het wegvak A2 Hintham- Maasbrug hoorde vorig jaar bij de tien meest onveilige snelwegen in het land. Het ministerie, Rijkswaterstaat en gemeenten kijken naar oplossingen op het traject Deil-Vught in een MIRT-verkenning.

Het Programmateam A2 bestaat uit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de gemeente ’s-Hertogenbosch, de Regio Rivierenland en de provincies Gelderland en Noord-Brabant.

De bijeenkomst in het bestuurscentrum (achter het stadhuis 5-7) begint aanstaande donderdag om 19.00 uur.

Deel deze pagina: