Kroegbazen gaan de strijd aan tijdens muziekevenement ‘Zoas ut nooit klonk’

Gepubliceerd: Zondag 10 februari 2019 08:08

Kroegbazen gaan de strijd aan tijdens muziekevenement ‘Zoas ut nooit klonk’

DEN BOSCH – De vijf Oeteldonkse kroegboazen van Stadsherberg ’t Pumpke, De Graven van Leuven, Bar le Duc, Plaats Royaal en De Boulevard gaan de zaterdag 2 maart de strijd met elkaar aan tijdens muziekevenement ‘Zoas ut nooit klonk’. De uitbaters zingen in elk van de cafés een nummer. De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel.

Het is de 11e en de laatste keer dat dit muziekevenement georganiseerd wordt. ‘Zoas ut nooit klonk’ is elf jaar geleden ontstaan vanuit de wens van vier carnavalsverenigingen om op de zaterdag voor carnaval de Oeteldonkse muziek in de Bossche binnenstad te brengen.

Goede doel
Carnavalsverenigingen Lopes te Voet, Tussenneusenlippe, Veni VIdi Vici en Carnavalsclub Frappant gaan langs vijf kroegen en zetten met de kroegbaas in het middelpunt een show neer. Publiek kan voor 10 euro ‘meezingbuukskes’ met vijf consumptiebonnen kopen. De opbrengst gaat naar stichting Veur Mekaor en het Vicki Brownhuis.

De start is om 10.30 uur bij Stadsherberg ’t Pumke en de tocht eindigt om 15.00 uur voor Café De Graven van Leuven. Een jury maakt de winnende kroegbaas bekend. De prijs wordt uitgereikt door de beschermheer van het evenement en oud-adjudant van de Prins, Rolf van den Wall Bake.

Deel deze pagina: