Inzamelpunt voor Voedselbank Den Bosch tijdens Bosch’ Winterparadijs

Gepubliceerd: Vrijdag 07 december 2018 16:21

Inzamelpunt voor Voedselbank Den Bosch tijdens Bosch’ Winterparadijs

DEN BOSCH - In de decembermaand is er extra aandacht voor naastenliefde en zingeving. Ook tijdens Bosch Winterparadijs op de Parade. Daar is een speciale plaats ingericht voor onder meer het inzamelen van voedsel voor Voedselbank 's-Hertogenbosch en Omgeving.

“Gemeente Den Bosch doet mee aan de inzamelingsactie van Omroep Brabant omdat het goed past bij het thema van het Bosch' Winterparadijs: Dankbaar, doen en dromen”, vertelt Henk Engel namens de organisatie.

“Er zijn meerdere initiatieven die geld inzamelen voor goeden doelen. We willen dat ook mensen die in armoede leven of minder te besteden hebben ook mee kunnen doen aan dit winterse feest.”

Laurens Werdmölder, vice voorzitter van Voedselbank 's-Hertogenbosch en Omstereken: “Deze maand zijn houdbare producten als koffie, rijst en pasta maar ook verzorgingsproducten heel erg gewenst.” Hij vervolgt: “We weten natuurlijk niet hoeveel mensen er mee zullen doen aan de actie, maar we hopen dat we na twee dagen genoeg hebben om honderden gezinnen van een voedselpakket te voorzien.”

Doneren kan zaterdag 8 en zondag 9 december van 11.00 tot 21.00 uur op het Bosch’ Winterparadijs op de Parade.


Deel deze pagina: