Hoteloverleg over Bosch’ Winterparadijs: “Als je kwaliteit wilt, moet je investeren”

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 16:33

Hoteloverleg over Bosch’ Winterparadijs: “Als je kwaliteit wilt, moet je investeren”

DEN BOSCH – Meer dan zestig gezelschappen traden op tijdens het Bosch’ Winterparadijs. Gezelschappen die niet altijd de beschikking hebben tot zo’n podium. Een van de zaken waar medeorganisatoren van het winterparadijs Bernard Kuenen (Koninklijke Horeca Nederland) en Karin Rademaker (Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch) erg over te spreken zijn. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor verbetering.

Wat volgens Kuenen en Rademaker positief opviel, was het podium waar onder andere Robert Ten Brink met zijn stewardessendans te zien was tijdens de opnames van All You Need Is Love de Kerstspecial.

“Op dat podium hebben zestig gezelschappen opgetreden. Niet elke artiest kan dat podium altijd krijgen. Dus cultureel gezien is dat belangrijk van de stad”, zegt Bernard Kuenen. Karin Rademaker vult aan dat het “gaaf” is dat er zoveel muziek in de stad is.

Een verbetering voor volgend jaar is de ijsbaan, vindt Kuenen. “De aankleding en grootte van de baan staat dit jaar in schril contrast met wat er vorig jaar stond. De ijsbaan was vorig jaar echt een stuk groter, dat moet gezegd worden.” Daarom willen Kuenen en Rademaker een structurele subsidie voor het evenement. “Als je kwaliteit wil, dan moet je daarin investeren. Het thema dit jaar was ‘Dankbaar, doen en dromen’. Ik droom over een nóg mooier winterparadijs”, aldus Rademaker.


Deel deze pagina: