Gedenkhoek in Windkracht 5 voor omgekomen Rick van Loosbroek

Gepubliceerd: Dinsdag 10 juli 2018 16:06

Gedenkhoek in Windkracht 5 voor omgekomen Rick van Loosbroek

ROSMALEN - Er wordt een gedenkhoek ingericht in wijkcentrum Windkracht 5 in de Groote Wielen voor de omgekomen Rick van Loosbroek (31). Daar kunnen mensen een condoleanceregister tekenen.

Van Loosbroek kwam afgelopen zondag op de A2 bij Den Bosch om het leven bij een quadongeval. Zijn bijrijder raakte zwaargewond.

“Het overlijden van Rick is als schok door de wijk gegaan. Doordat veel mensen uit de wijk mee leven willen wij hier namens De Groote Wielen bij stilstaan”, laat het wijkcentrum weten. Van Loosbroek was pakketbezorger en graag gezien in de wijk. Zijn overlijden komt hard aan. “Op de uitvaart zullen wij zorgen dat er één groot stuk namens de wijk komt en de losse bloemen gaan naar de nabestaanden”, laat het wijkcentrum weten.

Ook bij supermarkt Albert Heijn in de wijk wordt een tafel ingericht waar mensen een condoleance kunnen schrijven en bloemen afgeven.

Honderden reacties
Ook op social media komen veel reacties binnen op het overlijden. Het zijn er inmiddels honderden. “Ik kan het haast niet geloven. Hij was mijn pakketbezorger. Wekelijks kwam hij langs. Ik ben veel thuis en kreeg ook pakjes voor mensen in de straat. Hij bedankte daar altijd voor. Vriendelijke, stoere man, echt een bijzonder persoon”, schrijft een Rosmalense vrouw in een bericht op Facebook.

Van Loosbroek wordt zaterdag in Rosmalen begraven.

Deel deze pagina: