FC Den Bosch zet goede reeks voort

Gepubliceerd: Vrijdag 12 oktober 2018 22:12

FC Den Bosch zet goede reeks voort

DEN BOSCH - FC Den Bosch heeft vrijdagavond opnieuw een zege geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De 1-0 tegen FC Dordrecht was alweer de derde overwinning op rij.

De Bosschenaren waren duidelijk sterker dan hun tegenstanders, de nummer laatst op de ranglijst. Na drie minuten had Sam Kersten al een goede kans op de 1-0 maar zijn kopbal werd gepareerd door de Dordtse keeper. De gasten kwamen daarna wat beter in de wedstrijd en kregen ook wat kansjes.

Een blunder in de Dordtse verdediging hielp FC Den Bosch in het zadel. Breedijk kreeg een bal niet onder controle en Stefano Beltrame kon alleen op de keeper af. Hij rondde koeltjes af: 1-0.

In de tweede helft was FC Den Bosch ook de betere ploeg. Sven Blummel schoot met een halve omhaal op de paal en een afstandsschot belandde op de handen van de doelman. Omdat de Bosschenaren verzuimden de 2-0 te maken, bleef het tot het eind spannend. Vlak voor tijd kreeg Cijntje nog een goede kans op de gelijkmaker maar zijn inzet strandde op keeper Wouter van der Steen.

Door de derde zege op rij is FC Den Bosch inmiddels gestegen naar de vijfde plaats op de ranglijst.

Deel deze pagina: