FC Den Bosch komt net tekort tegen RKC Waalwijk

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 22:07

FC Den Bosch komt net tekort tegen RKC Waalwijk

DEN BOSCH - FC Den Bosch is vrijdagavond voor de tweede achtereenvolgende keer tegen een nederlaag opgelopen. Het uitduel tegen RKC Waalwijk werd met 2-1 verloren.

Het verschil werd gemaakt in de eerste helft. De thuisploeg was veel gevaarlijker en bracht de Bossche verdediging regelmatig in de problemen. Vooral Dylan Seys en Sylla Sow bleken lastig af te stoppen. De 1-0 viel al na 9 minuten na een goed uitgespeelde aanval die werd afgemaakt door Seys. FC Den Bosch kon daar weinig echte kansen tegenover zetten. Vlak voor rust werd het 2-0 door Daan Rienstra die fraai binnenschoot.

Na de rust kwam FC Den Bosch veel beter voor de dag en werd de ploeg dreigender. Nieuwe aanwinst Brahim Darri maakte een goede indruk. Spits Vincent Vermeij was ongelukkig in zijn acties en werd na ruim een uur spelen vervangen door Sappinen. Het slotoffensief van FC Den Bosch leverde een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer op. Stefano Beltrame schoot vanaf de rand van de 16-meter de bal prachtig binnen.

FC Den Bosch ging alles-of-niets spelen en dat leverde RKC ook nog kansen op de 3-1 op. Er werd echter niet meer gescoord al kwam FC Den Bosch nog een paar keer dicht bij de gelijkmaker.

Deel deze pagina: