FC Den Bosch contracteert verdediger Stefan Velkov

Gepubliceerd: Vrijdag 10 augustus 2018 11:33

FC Den Bosch contracteert verdediger Stefan Velkov

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft zich versterkt met Stefan Velkov. De Bulgaarse centrale verdediger komt over van Slavia Sofia, een club die uitkomt in de hoogste voetbaldivisie in Bulgarije.

De 21-jarige Velkov sluit direct aan bij het eerste elftal en heeft een contract getekend voor één seizoen, met een optie voor nog twee seizoenen.

De centrale verdediger speelde vanaf het seizoen 2013-2014 voor Slavia Sofia en is tevens aanvoerder van de nationale ploeg van Bulgarije onder 21. waarvoor hij reeds 14 wedstrijden heeft gespeeld. Velkov zat bij de wedstrijdselectie van Slavia Sofia toen zij in het seizoen 2017-2018 het bekertoernooi van Bulgarije wist te winnen.

Velkov is enthousiast over zijn overstap naar FC Den Bosch: Ik krijg een goed gevoel bij de club en voor mij is FC Den Bosch op dit moment de juiste club om te zijn.”

Directeur Paul van der Kraan verwacht veel van Stefan Velkov: “Stefan is een talentvolle speler die op zijn jonge leeftijd al veel ervaring heeft opgedaan op het hoogste niveau van Bulgarije.”

Deel deze pagina: