Farent organiseert informatieavond voor nieuwe vrijwilligers

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 15:45

Farent organiseert informatieavond voor nieuwe vrijwilligers

DEN BOSCH – Sociaal werk Farent (voorheen Welzijn Divers en Juvans) is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Daarom wordt een informatieavond georganiseerd op 23 januari 2019.

Volgens Monika Kowalewska van Farent zou de organisatie niet kunnen draaien zonder helpende handen: “We zoeken ontelbaar veel vrijwilligers, er zijn echt taken die niet vervuld zijn op dit moment.” Volgens haar gaat het dan bijvoorbeeld om een maatje voor de boodschappen, een ouderencoach of iemand die helpt bij de administratie. “Maar ook bestuursleden en vrijwilligers voor de PR en communicatie zijn enorm schaars.”

Positief effect
Op deze avond kunnen vrijwilligers kennis maken met elkaar en eventuele maatjes en dat heeft positief effect volgens Kowalewska: “Vorig jaar is deze informatieavond ook georganiseerd. De aanmeldingen die er waren, waren enorm goede matches. Dat is het voordeel van zo’n avond.”

Sinds 1 januari 2019 zijn Welzijn Divers en Juvans Maatschappelijk Werk samen Farent. De informatieavond is van 19.00 tot 21.00 uur.

Foto: website Welzijn Divers

Deel deze pagina: