Dtv krijgt steunpunt in Den Bosch

Gepubliceerd: Maandag 25 september 2017 15:35

Dtv krijgt steunpunt in Den Bosch

DEN BOSCH - Dtv Den Bosch opent een steunpunt bij De Mediamannen in Den Bosch. Ook op andere terreinen gaan de Mediamannen de nieuwe omroep ondersteunen.

Op maandag 2 oktober start de nieuwe lokale omroep van Den Bosch. Zoals bekend wordt er in de bedrijfsvoering nauw samengewerkt met de omroep in Oss. De Mediamannen hebben aangeboden om in hun pand aan de Zuidwillemsvaart 563 een steunpunt te vestigen. Op afspraak is de redactie van Dtv Den Bosch daar te bezoeken. Ook wordt de locatie gebruikt door redacteuren van de omroep om items te monteren. De Mediamannen hebben verder aangeboden om de redacteuren van de omroep te coachen en inhoudelijk mee te denken. De Mediamannen, Theo Verbruggen en Maino Remmers, hebben jarenlange journalistieke ervaring bij onder andere de NOS en ondersteunen Dtv Den Bosch gratis.

De Mediamannen hebben de gemeenteraad tijdens het proces om te komen tot een nieuwe lokale omroep geadviseerd om met een professionele partij in zee te gaan. Theo Verbruggen: "Wij zijn ooit bij de lokale omroep begonnen en willen graag dit nieuwe initiatief op weg helpen. Vooral omdat Dtv Den Bosch met professionals gaat werken. Dat was in het verleden helaas anders. En een lokale omroep moet fysiek ook lokaal kunnen werken.”

Directeur Eric Horvath van Dtv Den Bosch is blij met het aanbod van De Mediamannen. “Zij hebben ongelofelijk veel expertise in huis en daar kunnen we nu dankbaar gebruik van maken. Daarnaast is het voor ons fijn dat we ook echt fysiek gevestigd zijn in Den Bosch.”

Deel deze pagina: