Debat winterevenement uitgesteld, oppositie niet tevreden over antwoorden college

Gepubliceerd: Zondag 09 december 2018 18:44

Debat winterevenement uitgesteld, oppositie niet tevreden over antwoorden college

DEN BOSCH – Het debat over de gang van zaken rondom een winterevenement in Den Bosch gaat dinsdag niet door. De Partijen Leefbaar ’s-Hertogenbosch, De Bossche Groenen en Lokaal Gestemd zijn niet tevreden over de antwoorden van het college van B&W en willen een betere uitleg.

Raadslid Paul Kagie van Leefbaar: “De beantwoording is te schraal en onvolledig, er zitten gewoon gaten in het verhaal. We stellen geen nieuwe vragen maar er gaat wel een brief de deur uit met het verzoek om bepaalde vragen nu echt te beantwoorden.”

De drie partijen hadden vorige maand 22 vragen gesteld over de problemen rondom het winterevenement. Afgelopen week kwam het college met de beantwoording.

Volgens Kagie lijken de antwoorden meer op een rookgordijn. “Er worden de meest vreemde bewegingen gemaakt om de antwoorden enigszins consistent te krijgen” constateert het raadslid dat nu in januari een debat wil als er betere antwoorden zijn van het college.

Hij denkt dat er dan ook een duidelijk motie komt te liggen in de richting van het college. Over de inhoud daarvan sprak hij zich nog niet uit.

Deel deze pagina: