Brabant Bokalen uitgereikt aan Ans Buys, Gerard van Esch en Mark Kapteijns

Gepubliceerd: Dinsdag 04 december 2018 07:45

Brabant Bokalen uitgereikt aan Ans Buys, Gerard van Esch en Mark Kapteijns

DEN BOSCH – Wim van de Donk, voorzitter van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant en commissaris van de Koning, heeft maandag de Brabant Bokalen 2018 uitgereikt op het provinciehuis in Den Bosch.

Ans Buys, onder andere oud-rector van het Sint Janslyceum, voorheen directeur van Fontys Lerarenopleiding Tilburg en huidig Ambassadeur Muziekonderwijs, krijgt de Bokaal uitgereikt voor haar inzet en gedrevenheid voor cultuureducatie in Brabant en voor haar bestuurlijke werkzaamheden voor culturele instellingen. Gerard van Esch uit Waalwijk ontvangt een Brabant Bokaal voor zijn inzet voor het behoud van cultureel erfgoed. Mark Kapteijns uit Wintelre krijgt de Bokaal toegekend vanwege zijn bijdrage aan het natuurbewustzijn in Brabant.

De Brabant Bokaal is een onderscheiding die het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant jaarlijks toekent aan personen die zich als vrijwilliger op meer dan bijzondere wijze inzetten voor de Brabantse cultuur en natuur. De onderscheiding wordt uitgereikt sinds 2008.

Deel deze pagina: