Bosschenaar (37) aangehouden na doorrijden ongeval Harendonkweg

Gepubliceerd: Zondag 02 december 2018 12:14

Bosschenaar (37) aangehouden na doorrijden ongeval Harendonkweg

DEN BOSCH - Een 37-jarige man uit Den Bosch is zondagochtend aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de aanrijding op de Harendonkweg waarbij een meisje van 17 uit Rosmalen zwaargewond raakte. De bestuurder reed na de aanrijding door.

Aan het eind van de ochtend hield de politie de mogelijke bestuurder aan. Het gaat om een 37-jarige Bosschenaar. Agenten zagen hem rijden op de Slagendreef in een donkere Volkswagen zonder zijspiegel en hielden hem aan.

Door de klap van het ongeval had de voorkant van de auto mogelijk schade en ontbrak een buitenspiegel. Een onderzoeksteam probeerde eerst nog via camerabeelden en het serienummer dat op de buitenspiegel stond, meer over de Golf te weten komen en de eigenaar te achterhalen. Maar aan het einde van de ochtend werd de Volkswagen gevonden aan de Slagendreef. De wagen is meegenomen voor onderzoek.

Het slachtoffer van het ongeval stak rond 3.45 uur de Harendonkweg over toen ze werd geschept door een donkere Volkswagen Golf. Terwijl getuigen zich over het zwaargewonde meisje ontfermden, ging de bestuurder van de auto er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Sint Teunislaan. Het slachtoffer was buiten kennis en is in zeer zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis, liet de politie eerder vandaag weten.

Deel deze pagina: