Adverteren

Gepubliceerd: Vrijdag 22 september 2017 19:03

Dtv Den Bosch is hét snelgroeiende medium van ’s-Hertogenbosch. En dat biedt ondernemers kansen: een nieuw platform met impact!

Elke dag zenden we uit op televisie: van maandag tot en met vrijdag is er een actuele nieuwsuitzending en in het weekend zijn er achtergrondprogramma's te zien. Ons televisiekanaal is bij alle providers te ontvangen.

Daarnaast zijn we online actief: via deze site, onze app (Android en iOS) en sociale media

Onze uitzendingen op televisie zijn in een carrousel te zien; er zijn geen vaste aanvangstijden. Kijkers kunnen dus 24 uur lang altijd inschakelen. Uw commercial wordt in het reclameblok direct voor of na de uitzending getoond. Uiteraard behoort de productie van een commercial ook tot de mogelijkheden. We maken mooie producties tegen scherpe tarieven. Op verzoek laten we graag voorbeelden zien!

Omdat Dtv Den Bosch nauw samenwerkt met Dtv Oss-Bernheze en met Dtv Uden, kunnen we uw commercial ook op die tv-kanalen doorplaatsen. Onze drie televisiezenders zijn door ruim 500.000 inwoners van Noordoost Brabant te ontvangen.

Stap nu in en maak gebruik van aantrekkelijke introductiekortingen. U adverteert al vanaf € 50,- exlcusief BTW per dag.

Meer weten?
Onze Accountmanager Lizzy van Balveren kan u vrijblijvend alle mogelijkheden toelichten. Neem contact met haar op via lizzy@d-tv.nl of via 06-46744619 of bel met onze afdeling Sales op 0412-62 22 30.

Deel deze pagina: