350 vrijwilligers nodig voor WK handboogschieten

Gepubliceerd: Woensdag 03 oktober 2018 10:40

350 vrijwilligers nodig voor WK handboogschieten

DEN BOSCH - Er zijn 350 vrijwilligers nodig om activiteiten rondom het WK handboogschieten van volgend jaar op de Parade in goede banen te leiden. Organisator The Organizing Connection heeft de inschrijving woensdag geopend.

“In totaal zijn er meer dan 350 vrijwilligers nodig om het evenement tot een succes te maken. Van gastheren en gastvrouwen tot chauffeurs en van begeleiders voor de verschillende teams tot hulp bij de side-events”, zegt directeur Eric Kersten.

Het evenement duurt van 3 tot en met 16 juni. Naar verwachting komen er meer dan 1.000 atleten uit 120 landen naar Den Bosch. Daarnaast zullen ruim 600 begeleiders de stad bezoeken, net als verschillende internationale media en sportfans van over de hele wereld.

“Het wordt in 2019 het grootste sportevenement in Nederland en het grootste evenement in Den Bosch sinds het Grand Départ van de Tour de France in 1996: de wereldkampioenschappen (para)handboogschieten. Een geweldige gelegenheid om Den Bosch op de kaart te zetten”, zegt Kersten.

Inschrijven
Mensen die vrijwilliger willen worden tijdens het WK handboogschieten, kunnen zich aanmelden via www.eventmakers.nl.

Deel deze pagina: