17-jarig meisje in ziekenhuis overleden na aanrijding Harendonkweg

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 10:11

17-jarig meisje in ziekenhuis overleden na aanrijding Harendonkweg

ROSMALEN/DEN BOSCH - Het 17-jarige meisje uit Rosmalen, dat zondagochtend zwaargewond raakte bij een verkeersongeluk op De Harendonkweg in Den Bosch, is maandagochtend aan haar verwondingen overleden.

Een 37-jarige Bosschenaar, die doorreed na de aanrijding, bleek tijdens zijn aanhouding onder invloed te zijn van alcohol. "Of de man tijdens het ongeluk ook had gedronken moet blijken uit verder onderzoek. Er wordt onder meer bloedonderzoek verricht om daarover duidelijkheid te krijgen", laat de politie weten.

Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken het ongeluk. Daarvoor is zondagochtend al uitgebreid sporenonderzoek gedaanop De Harendonkweg. Ook is de auto van de verdachte voor verder onderzoek in beslag genomen, worden camerabeelden uit de omgeving bekeken en wordt met getuigen gesproken. De verdachte zit nog altijd vast.

Zijspiegel
Het meisje uit Rosmalen stak rond 3.45 uur De Harendonkweg over toen ze werd geschept door een donkere Volkswagen Golf. Terwijl getuigen zich over het zwaargewonde meisje ontfermden, ging de bestuurder van de auto er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Sint Teunislaan. Een zijspiegel van de auto bleef achter.

Het slachtoffer was buiten kennis en werd in zeer zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis.

LEES OOK
- Bosschenaar (37) aangehouden na doorrijden ongeval Harendonkweg
- Rosmalense (17) zwaargewond na aanrijding, politie zoekt doorrijder in donkere Volkswagen Golf

Deel deze pagina: