‘Anderhalf’ maakt kans op Horecava-award

Gepubliceerd: Dinsdag 14 november 2017 15:17

‘Anderhalf’ maakt kans op Horecava-award

DEN BOSCH - Pop-uprestaurant Anderhalf van de Spijsbereiders uit Den Bosch is genomineerd voor de Horecava Innovation Award. De jury roemt het compleet ingedekte tafelblad, dat vanuit de keuken tussen de gasten wordt geschoven.

Een ‘wow-effect’ en ‘Instagram-waardig’. Het jurycommentaar voor het Bossche bedrijf is niet mis. ‘Dit rondreizende culinaire circus zorgt absoluut voor entertainment’, schrijft de jury. Peter Derks en compagnon Roland van Bavel zijn trots op de nominatie. “Het is een mooie bekroning op je werk”, zegt Derks. “Ik hoop natuurlijk dat we winnen.”

Rebels en eigentijds
Of Anderhalf een goede kans maakt? “Ik denk dat we het meest eigentijds en rebels zijn van alle nominaties. De jury moet bepalen of ze dat bevalt of juist afschrikt. Ik durf het niet te voorspellen”, zegt Derks.

Kanshebbers
Anderhalf is genomineerd in de categorie ‘concepts, interior & design’. Andere kanshebbers zijn onder meer Spinweb, waar de klant zelf zijn eigen korting kiest. Ook ‘Meer LOL Met Leuke Mensen’ maakt kans: een offline contactbevorderend horecaspel.

Tijdens de Horecava in januari wordt bekend of het Bossche bedrijf er met de eerste prijs vandoor gaat.

Deel deze pagina: